SPOT EŞYA SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
"Spot ve İkinci El Eşya Alım Satım"


Her Türlü Ev Eşyalarınızı,Büro Mobilyalarınızı
Lokanta Malzemelerinizi
İstanbul'un Her Yerinden Alıp Satıyoruz

www.spotesya.com

www.spotesya.net



































<$BlogI
eski mobilya satım,eski mobilya satış,eski mobilya alım satım2. el ev eşyası alım satım,2.el eşya alış satış,2.el büro mobilyaları,2.el ofis mobilyaarı alış satış,2.el büro ve ofis mobilyaları2.el eşya,2.el ev eşyası satım,2.ci el eşyalar,2.el eşyalar,2.el temiz eşya,eski ve yeni ev eşyaları,sıfır ve kullanılmış eşyalar,947 yılında, yeni kurulmuş Pakistan'a göç eden Hint Müslümanları Sih ve Hiduların ortak saldırıları sonucunda ağır kayıplar vermişlerdi. Yanda, 24 Eylül 1947 günü Pencap sınırında katledilen sivil Müslümanlar.
Hindistan'ın Keşmir'de bu denli büyük bir baskı politikasını kırk yılı aşkın bir süredir rahatlıkla sürdürebilmesi, Batı'daki bazı çevrelerden aldığı örtülü desteğin bir sonucudur. Keşmir'deki Müslümanlar, Birleşmiş Milletler'in hiçbir güvenirliliği olmayan kararları sonucunda Hinduların baskıcı yönetimine terkedilmişlerdir. Nüfusunun tamamına yakını Müslüman olan Keşmir'in bağımsız olma çabası ve Pakistan'ın buna verdiği haklı destek, Batı'nın politikası ile baltalanmıştır.
Bu noktada ABD'nin Keşmir politikası kuşkusuz son derece önemlidir. Soğuk Savaş boyunca Pakistan bir Amerikan müttefiğiydi. Hindistan ise Bağlantısızlar blokuna dahildi, hatta kimi zaman Sovyetler Birliği ile de yakın ilişkiler kurmuştu. Bu durumda ABD'nin, hem Pakistan'ın haklılığı hem de müttefiklik ilişkisi nedeniyle, Keşmir sorununda Pakistan'ın yanında yer alması gerekirdi. Oysa öyle olmadı.
Keşmir nedeniyle
/div>