SPOT EŞYA SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
"Spot ve İkinci El Eşya Alım Satım"


Her Türlü Ev Eşyalarınızı,Büro Mobilyalarınızı
Lokanta Malzemelerinizi
İstanbul'un Her Yerinden Alıp Satıyoruz

www.spotesya.com

www.spotesya.net



































<$BlogI
ofis mobilyaları şatış,ofis ve büro mobilyaları satış,büro mobilyaları satışofis mobilyalarımı satmak istiyorum,büro mobilyalarımı satmak istiyorum,ofisimi satmak istiyorum,büromu satmak istiyorum,sosislik ve diğerleri ev cihazları satış taahhüt hizmetleriarçelik ürünleri, yalova, arcelik, mutfak, ankara, ankastre, bayileri, beyaz eşya, bilgisayar, Bir başka deyişle, Rabin suikastı da Mesih Planı'nın içinde yer alan bir eylemdi. Taktik gereği uygulaması gereken bir sahte barışa gerçekten inanmaya başlayan bir İsrail başbakanı, hatasının cezasını ödemişti.
"Mesihçi grupların egemenliğinde olan ve gittikçe daha da aşırı sağa kayan" Mossad ise, suikast sonrası yapılan yorumlarda dendiği gibi "uyumu- yor", aksine Mesih'in ayak seslerini dinlemeye devam ediyordu.
Bölümün başından bu yana incelediğimiz bilgileri özetlersek şunları söyleyebiliriz: İsrail Devleti, Kolomb'un yola çıkmasıyla uygulamaya konan 500 yıllık Mesih Planı'nın bir sonucu ve aşaması olarak kurulmuştur. Mesih inancı, bu devletin temelidir.
İsrail'in FKÖ'yle yaptığı barış ya da Ürdün'le yaptığı barış ve Suriye'yle olan yakınlaşması ise, geçici bir ateşkes olarak tasarlanmıştır ve İslami muhalefeti ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.98 Çünkü İslami muhalefet, olabilecek en büyük tehlikedir ve İsrail yoluna, Mesih Planı'na bu "pürüz"ü ortadan kaldırmadan devam edemez. (Oysa bu "pürüz" başına gittikçe daha büyük dertler açacaktır, birlikte göreceğiz.)
/div>